.

Paardenstallingen

Een vakantie is pas geslaagd als men zich kan omringen met datgene wat men het meest dierbaar is. Voor hen die hierbij ook denken aan een paard of pony biedt Etsrike de mogelijkheid om deze mee te brengen en zo je vakantiebeleving helemaal te optimaliseren.

Aan de achterzijde van de woning werden de oorspronkelijke veestallen en doorrijschuur omgevormd tot 4 aparte eenheden, die dan verder opgedeeld werden tot een totaal van 9 ruime paardenboxen. Elke box is voorzien van het nodige comfort (verlichting, stromend water, voerderbak) voor een optimaal verblijf van uw geliefde paard of pony. Elke eenheid beschikt ook over een vrije ruimte die kan gebruikt worden als bergplaats.

Door de ligging tussen op de grens van Limburg en Vlaams-Brabant kan men met een minimale verplaatsing vanuit de vakantiewoning aansluiting vinden met de verschillende ruiterroutes die door beide provincies zijn uitgewerkt en in kaart gebracht.

De stallen zijn via een verharde aanleg gemakkelijk toegankelijk voor vrachtwagens en trailers die dan vervolgens kunnen geparkeerd worden op ruime achterkoer met de daarnaast de omheinde rijpiste waarover men vrij kan beschikken.

Van de aanliggende weides werd een aansluitend gedeelde van 1.5h omheind met diervriendelijke materialen en voorzien van stromend water teneinde u in de mogelijkheid te stellen om uw dieren zorgeloos te laten grazen en zich vrij te bewegen. Ook hooi en stro zijn aan 3€/pak ter plaatse verkrijgbaar.

Zowel de stallen als de weides zijn voorzien van sloten om u in de mogelijkheid te stellen alles deftig af te sluiten zodoende kan u ook zorgeloos een uitstap maken zonder uw viervoeter.

Het gebruik van de stallen, weides en aanhorigheden wordt verrekend aan 75€/dier voor een verblijf van 3 nachten. Voor langere periodes kan een voorstel op maat uitgewerkt worden.